Hodie est

diumenge, 31 de gener del 2016

Torna el Concurs de Cultura Clàssica: ODISSEA 2016

Χαῖρετε
A partir de dilluns 1 de febrer i durant quatre dies els alumnes de llatí i grec de l’institut Gallecs participaran per cinquè any consecutiu en el Concurs Odissea, en el qual hauran de demostrar els seus coneixements sobre la guerra en el món grecoromà.


És un concurs en línia sobre cultura clàssica adreçat a estudiants de secundària. Els dies 1, 2, 3 i 4 de febrer caldrà accedir a la pàgina web del concurs (www.odiseaconcurso.org), i respondre les preguntes que s'hi formularan, que seran nou, tres per dia, més una d'especial, la superpregunta, el dia 4, acompanyada de tantes preguntes pista com lletres tingui la resposta de la superpregunta. Es publicaran a les 9:30 del matí i hi haurà un termini de 24h per respondre-les.
 
Enguany hi participen 68 alumnes del centre distribuïts en 30 equips. Esperem revalidar els bons resultats dels tres darrers anys, en els quals hem quedat primers i segons de Catalunya. La fase estatal és la que se’ns escapa. A veure si aquest curs els déus ens són favorables fins al final... 

Altius, citius, furtius!
Καλή τύχη!