Hodie est

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Píram i Tisbe

Hola!

Sóc Halia i us presento el meu treball sobre el llibre de les Metamorfosis. Parla del mite de Píram i Tisbe, els amants de Babilònia. La història d'aquests dos amants fou la que serví d'inspiració a Shakespeare quan va crear fer els personatges de Romeu, Julieta i la seva història.

Si us agrada la història desgraciada dels amants italians, llavors segurament us agradarà el mite de Píram i Tisbe.

Espero que us agradi el meu power point i que serveixi per animar a fer-ho a qui no s’hagi llegit el llibre de les Metamorfosis d'Ovidi.

Halia

4 comentaris:

Laura ha dit...

Molt bé Andrea, un text ben elaborat!
Un mite bonic i trist alhora, com la història que inspirarà segles més tard. Com us podeu imaginar Shakespeare era un gran coneixedor dels clàssics!

Bona feina!

Gal·la ha dit...

Sheakpeare es va inspirar en aquest mite per escriure l'obra més meravellosa i l'històra d'amor més bonica de tots els temps.
Tant el mite, com Romeo i Giulietta,són una mostra del que s'arriba a fer per amor.
Sempre que penso en aquestes històries em venen calfreds.

Petons;)

Electra ha dit...

Es notava que els bons escriptors, filòsofs, ... sabien de bat a bat el món clàssic!
Fins on podrem arribar nosaltres?? jajajaja

Referint-nos al mite, és igual de bonic que Romeo i Julieta, a més que aquests temes de l'amor prohibit, les ganes d'estar amb alguna persona i no poder, les ganes de veureus i ser impossible... a tots ens agrada i un cop o un altre ho hem patit!

M'agrada molt el mite, molt bon treball :)

Nyx ha dit...

És el típic "culebrón" que a tots tant ens agrada...però bona feian Halia, perquè representar-ho en un powerpoint i que a sobre quede més bònic del que és el mite es un treballa forçós.
Aquest mite suposu que ens agrada a tots i més perquè ens demostra que el món classi, ha estat a les vides de grans escriptors, que estara a la vida de grans autors i que ara mateix està a la nostra vida, tant bònic i tant interesant com és ell.