Hodie est

dimecres, 13 de juliol del 2011

Premis blocs de Catalunya 2011

Avete omnes!
Després d’un any i mig de feina intensa, el nostre bloc, que acomiada els que foren els seus primers autors, continua viu i amb força salut. Ja portem 250 entrades i quasi 30650 visites, 45 seguidors registrats i molts més que ens segueixen des de l’anonimat.

I crec que hem aconseguit sentir entre tots que tenim entre mans quelcom valuós, que és el nostre projecte comú, que ens pertany i ens fa pertànyer a quelcom diferent.
Ara volem compartir-lo amb la comunitat blocaire de Catalunya. Aquest és el principal objectiu d’haver-lo presentat al VI Premi Blocs Catalunya: donar-lo a conèixer i mostrar la nostra feina en el món dels blocs en la qual intentem aunar noves tecnologies amb llengües i cultura clàssiques.

Així doncs, aquí deixem constància de la nostra participació, i a més, us animem a participar amb les vostres votacions perquè el nostre bloc sigui ben valorat entre la blogosfera catalana.

A la pàgina de la STIC.CAT teniu detallat el procediment. El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2011 està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, però per fer-ho caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password o directament amb l’usuari personal de facebook o twitter.

Si us agrada i creieu que val la pena fer-ne difusió, voteu-lo i entre tots fem-lo gran. Trobareu el nostre bloc a la categoria Educació.
Gràcies a tothom!